Home
Meer informatie
Veel gestelde vragen
Rijexamen
Over ons.
Fotoalbum
Inschrijfformulier
Is er iets te vieren
Contact
Tarieven
Slideshow
Nieuws
Bravok
Filmpjes
Sitemap
Links


Je bent bezoeker

 

 

Veel gestelde vragen.

De antwoorden.

Mag iemand meerijden? Ja dat mag. We vinden het juist heel goed als de ouder(s) een keer meerijden om de prestaties van hun kind te beoordelen.  
Ik ben 17 jaar mag ik al gaan lessen?Ja dat mag. Vanaf 1 november 2011 is de proef 2todrive gestart. Je kunt hier meer over leze op de volgende link. 2todrive 
Ik wil graag ergens anders afgezet worden, kan dat?Ja, is geen probleem als het maar in Almere is en anders even van tevoren overleggen met de instructeur. Dit geldt ook voor ophalen natuurlijk.
Ik ben bang dat ik rijangst heb. Kan ik dan wel mijn rijbewijs halen?Het is (bijna) voor iedereen mogelijk om het rijbewijs te halen. Soms is het noodzakelijk om de lessen stap voor stap op te bouwen zodat er vertrouwen in jezelf ontstaat. Voor de mensen die last hebben van faalangst is er een speciaal examen die wordt afgenomen door voor dit doel opgeleide examinatoren. 
Wanneer moet ik met mijn theorie beginnen? Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.  Als je ongeveer halverwege de opleiding bent is het wel aan te bevelen dat je dan de theorie gedaan hebt. Overleg hierover met je instructeur.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Dit is voor ons een lastige vraag. We kunnen aan de hand van een proefles/intake wel enigzins een indicatie geven. Maar elke cursist heeft een andere leercurve, d.w.z. de ene cursist is aan het begin van opleiding sneller b.v. met de bediening van de auto/motor en later met inzicht weer wat langzamer. Dit kan natuurlijk ook anderom. Wij zullen altijd proberen om de cursusduur zo kort mogelijk te houden, maar wel met een goede voorbereiding op het examen.

 

 

 


 

verkeersschool Theo | info@verkeersschool-theo.nl

Verkeersschool rijschool rijles automaatles bromfietsles scooterles motorles autorijles motorrijles